1973

Eddy & Christiane Lanhove richten Etn Lanhove op, later omgedoopt tot Wonitrol, en verdelen anti-roestprodukten. Wonitrol wordt al snel de 2de grootste speler in België tot galvanisatie van auto’s anti-roest producten overbodig maakte.

1993

Bouw nieuwe en eerste Wonitrol carrosserie te Londerzeel. De oudste zoon Erik vervoegt het familiebedrijf.

2000

Overname van Carrosserie Poppe te Lot. Tevens richt Eddy Lanhove datzelfde jaar ook de allereerste onafhankelijke carrosseriegroepering van België op.

2005

Overname van Carrosserie Zarulli te Charleroi.

2007

De 2de zoon Bruce vervoegt  eveneens het familiebedrijf en plannen worden getekend voor een 4de vestiging: Een
volledige nieuwbouw in een passiefpand te Mons. In 2008, het jaar van de opening, verblijdt M. Di Rupo ons met zijn
aanwezigheid tijdens onze openingsreceptie.

2010

Opstart van twee nieuwe sites: Nijvel en Luik. De site in Nijvel wordt op 31 december 2015 opnieuw verkocht om ons te hergroeperen op de sites waar we ook eigenaar zijn van het gebouw.

2012

Ontdekking en introductie van EcoThin: een geurloze, onbrandbare, onschadelijke maar effectieve thinner vervanger.

2011-2013

Technologische ontwikkelingen in auto’s, verkeersveiligheid en de economische crisis zorgen ervoor dat de markt van het schadeherstel jaar na jaar krimpt. Als familiebedrijf wapenen wij ons hiertegen door alle externe schulden vervroegd terug te betalen en met een stevige balans verder te werken aan de toekomst.

2013

Diversificatie naar industrieel schilderen is een logische stap naar verdere groei: Als carrosseriebedrijf beschikken wij over de juiste installaties die reeds vele jaren voldoen aan alle milieu eisen die gesteld worden voor het toepassen van verven en andere coatings. Wij beschikken eveneens over de nodige ervaring, technische kennis en uiteraard over alle kleuren die u maar kan wensen.

2014

Toetreding tot SchadeNet, de grootste onafhankelijke groepering van carrosseriebedrijven in de Benelux.

2016

Toetreding tot Bosch Car Service Center, de meest professionele multi-merkengroepering om alles aan uw auto tot in de puntjes in orde te brengen: van onderhoud tot banden, van ruitenwissers tot technische keuring. Van ongeval tot reiniging. Wat u ook nodig hebt aan uw auto: Wonitrol helpt u professioneel verder. Daarnaast bereiken we een akkoord met BMW groep Louyet om onze carrosserie van Mons aan hen te verkopen. Op 1 oktober verandert Wonitrol Mons van naam en eigenaar om door te gaan onder de naam Louyet Carr.